Trygg-Hansa tecknar avtal med Mitsubishi Motors och Citroën

Trygg-Hansa har tecknat avtal med MMC Bilar Sverige och FSC Bilar som är generalagent för märkena Mitsubishi Motors och Citroën. De nya avtalen omfattar märkesförsäkring och vagnskadegaranti och sträcker sig över tre år för båda bilmärken.

– Vi är mycket glada för det nya samarbetet och den helhetslösning vi kan erbjuda Mitsubishi Motors och Citroëns kunder. Vårt erbjudande har stort fokus på digitalisering och hur vi ska finnas vid kundens sida genom bilens hela livscykel, säger Tom Holmberg, motorspecialist på Trygg-Hansa.

Genom att utmärka sig som en stark partner med fokus på en transparent affärsmodell och hållbara försäkringslösningar har Trygg-Hansa tecknat flera viktiga avtal inom området cardealer under 2017.

– För oss är detta ett viktigt steg i att förenkla för våra kunder genom digitala lösningar och god service vid en eventuell skada. Genom att samla dessa försäkringar hos ett försäkringsbolag kan vi dessutom vara trygga i att våra kunder får hjälp från början till slut om en skada inträffar, säger Daniel Widigs, upphandlingsansvarig för Mitsubishi Motors och Citroën.

Under december kommer ett arbete att pågå med implementeringen av det nya avtalet som beräknas vara ute på marknaden i januari 2018.

För mer information, kontakta gärna:
Tom Holmberg, specialist motorförsäkringar, Trygg-Hansa

Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828 och ingår idag i en av nordens största skadeförsäkringskoncerner; Försäkringsgruppen Codan/Trygg-Hansa. Vi ger människor möjlighet att leva sina liv fullt ut och skapar trygga förutsättningar för företag att växa. Vi erbjuder mer än bara försäkringar. Genom service som avlastar hjälper vi till både när olyckan är framme men även i förebyggande syfte för att minimera risker och undvika skador.

Trygg-Hansa har runt 1700 medarbetare i Sverige och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA – en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se, www.facebook.com/trygghansa eller www.linkedin.com/company/Trygg-Hansa.